LORDI 1 Alkuperä

 Tilaa
  • Tuotekuvaus

Alkuperä

Hard Rock Sarjakuva!

Ensimmäinen Lordi-sarjakuva-albumi kertoo jokaisen yhtyeessä vaikuttavan hirviön virallisen syntytarinan. Mr Lordi on jo vuosien ajan suunnitellut pitkää Lordi-sarjakuvaa, mutta ajanpuutteen vuoksi hanke on toistuvasti lykkääntynyt.

Nyt Lordin, Kitan, Awan, Oxin ja Amenin menneisyys piirtyy paperille sekä itsensä Mr Lordin, että Suomen johtavien sarjakuvapiirtäjien kynien kautta.

Puupäähatulla palkittu Petri Hiltunen on Mr Lordin ohella Suomen tunnetuin hirviöpiirtäjä. Tekijöiden yhteistyö on sujunut hyvässä hengessä jatkuvasti pulppuavia ideoita vaihdellen.

Lapin jängiltä, avaruuden pimeistä sfääreistä, egyptiläisistä hautaholveista ja muista historian hämäristä kerääntyy koolle joukko näyttäviä hirvityksiä, joiden kynsille ei astuta rankaisematta!

Näillä monstereilla ei ole maskeja! Hard-rock-hirviöt raivaavat tietään kohti maailmanherruutta verta ja lukijoita säästämättä. Lordin hirviösarjakuva saa kirjahyllytkin vapisemaan kauhusta. Albumia ei suositella perheen pienimpien eikä isompienkaan iltalukemiseksi!